B&B Lucca - Il Seminario & Il Seminario 2 - Bed & Breakfast Lucca

HISTORISK INDBLIK

storia Lucca er en gammel by. De første spor af byen går helt tilbage til romerriget, og kan findes i et citat af Julius Cæsar, som i år 56 f. Kr. organiserede en konference for byen.

Hele den indre bydel er intakt og kan dateres tilbage til 1200-tallet, bortset fra nogle ganske få indgreb fra 1900-tallet. Byens arkitektoniske kompleks og struktur er karakteristisk for dens skønhed og særegenhed. storia

Bymurene fra det sekstende århundrede, der omgiver den indre bydel i Lucca, er i perfekt stand og byder på et blændende smukt stisystem på ca. 4 km, som er tilgængeligt både til fods og på cykel. Stisystemet afbrydes rundt omkring af 11 bolværk, som er opstået til beskyttelse af muren og byens indgangsportaler.

storiaDen aktuelle bymur er den fjerde af slagsen, som i tidens løb har omgivet Lucca, for at beskytte byen imod barbariske invasioner.

Den første var den romerske bymur, som blev bygget i det andet århundrede e. Kr. I 1800-tallet hyrede Fyrstinde storiaMaria Luisa af Bourbon den kongelige arkitekt Lorenzo Nottolini til at stå for den endelige udformning af bymurene, så de kunne benyttes offentligt.

 

 

KONTAKTER

kontacterVia del Seminario, 5
55100 Lucca, Italy


tlfTlf. / Fax: +39 0583 954488
Mobil: +39 328 3264280 (Paolo)


parkering

Gratis privat parkering