B&B Lucca - Il Seminario & Il Seminario 2 - Bed & Breakfast Lucca

VORES MODTAGELSE


Bed & Breakfast “Il Seminario”: udlejer ikke blot værelser 

Personalet på Bed & Breakfast “Il Seminario” er altid klar til at tilfredsstille turisternes ønsker og tilbyder informativ service for turister som er nyttig for dem, der vil besøge byen Lucca og dens indre bydel. Heriblandt tilbydes ligeledes bestillinger til restauranter, biograf og teater.

Vores modtagelse

Direktionen er organiseret for altid at garantere umiddelbar tilgængelighed til informationer om turistmål og service in området. I Bed & Breakfast er der et informationspunkt, hvor man kan finde brugbar information om området, offentlig transport, museerne, sportsfaciliteterne, kalender for de vigtigste arrangementer, film og kulturbegivenheder osv. udover et kort over Luccas indre by, så man som gæst bedre kan orientere sig. Alle gæster på Bed & Breakfast modtager nøgler for at sikre adgang til værelset hele døgnet; Klienten udstyres med et magnet “parkeringskort” som tillader gratis adgang til to gode videoovervågede parkeringspladser i nærheden af Bed & Breakfast. Vi stiller strygejern og strygebræt til rådighed ved forespørgsel.

Rengøring af værelse samt sengetøj og håndklæder

I vores Bed & Breakfast rengøres værelserne dagligt, og hver gæst forsynes med rent sengelinned og håndklæder (en stor, en mellem og en lille) ved ankomsten. Udskiftning af dette udføres mindst to gange om ugen. Morgenmad Vi tilbyder vore gæster morgenmad (inklusiv i prisen) med kvalitetsprodukter fra lokalområdet. Den type morgenmad vi serverer, kan fx indeholde nogle af følgende produkter: kaffe, frisk mælk, te, frugtjuice, yoghurt, frisk brød, smør, røget og kogt skinke, oste, æg, honning, marmelade, kiks, årstidens frugt, kager, småkager m.m.

Kontrol af gæstens tilfredshed: kvalitetskontrolskemaet

Bed & Breakfast direktionen er særligt opmærksom på kvaliteten af den service, der tilbydes turister. Derfor bliver gæsten inviteret til at udfylde en kvalitetsspørgeskema med plads til forslag og observationer ved slutningen af opholdet.


KONTAKTER

kontacterVia del Seminario, 5
55100 Lucca, Italy


tlfTlf. / Fax: +39 0583 954488
Mobil: +39 328 3264280 (Paolo)


parkering

Gratis privat parkering